Omwille van privacy redenen is al de hieronder vermelde info (bestanden) enkel toegangkelijk met een paswoord. Het bestuur zal het paswoord aan elk nieuw of bestaand lid bezorgen.

VZW

Al de nodige wettelijke info over onze "vzw" kan je op de pagina hiernaast vinden.

TTK Infoblad

Om alle leden op de hoogte te houden

- van al onze activiteiten,

- van alle uitzonderlijke sportieve prestaties in competitiewedstrijden

- van alle gebeurtenissen in onze club

- van alle speciale belevenissen van onze leden

- van de resultaten zoals o.a. het clubkampioenschap, de quiz...

wordt er een infoblad bezorgd aan alle leden via email (of via een afgedrukt exemplaar op speciale aanvraag).  

We vragen dan ook aan elk lid om mee te werken aan ons "TTK Info" blad en het telkens te lezen zodat je steeds op de hoogte bent van alle activiteiten.  

Ledenlijsten

Voor af te spreken met andere leden voor competitiewedstrijden of gewoon om af te spreken om wat te komen spelen of supporteren zijn er ledenlijsten beschikbaar voor de eigen leden.

Taplijst

Onze kantine is het hart van de club en dankzij de vrijwilligers die een tapbeurt op zich willen nemen kunnen we onze club draaiende houden. 

We vragen daarom aan elk lid om zich op te geven als tapper om enkele keren per seizoen deze inspanning te willen doen voor de andere spelers zodat je voor de rest van het seizoen zelf kan genieten van de toogbeurt van jouw clubcollega.

Iedereen kan bij de inschrijving van het seizoen zijn wensen voor een tapbeurt opgeven.

Er zal aan iedereen een taplijst bezorgd worden met de volledige beurtregeling en deze zal ook uitgehanden worden in het lokaal.

We vragen aan elke toogverantwoordelijke de nodige discipline om hun beurt niet te vergeten of een vervanger te zoeken indien je toch belet bent.