Senioren competitie

Onze club speelt in twee tafeltennisverbonden competitie wedstrijden: in Sporta en in de Vlaamse Tafeltennisliga.

COMPETITIE IN DE V.T.T.L.

In de Vlaamse Tafeltennisliga wordt competitie gespeeld van september tot april en dit op maandag- en vrijdagavond (voor onze ploegen van 2e tot 5e provinciale). Een competitiewedstrijd wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 4 spelers waarin iedereen het tegen elkaar opneemt. Er worden in totaal 16 wedstrijden gespeeld op een competitieavond. De individuele overwinningen worden opgeteld zodat je als ploeg wint, verliest of gelijkspeelt. We hebben momenteel 4 competitieploegen actief bij de senioren in de provinciale reeksen. 

COMPETITIE IN SPORTA

In Sporta wordt competitie gespeeld van september tot april en dit op dinsdag- en vrijdagavond . Een competitiewedstrijd wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 3 spelers waarin iedereen het tegen elkaar opneemt en ook één dubbelspel wordt gespeeld. Er worden 9 wedstrijden gespeeld en 1 dubbelspel. De individuele overwinningen worden opgeteld samen met het resultaat van het dubbelspel zodat je als ploeg wint, verliest of gelijkspeelt. We hebben momenteel 3 competitieploegen actief bij de senioren. Daarnaast zijn er ook nevencompetities zoals "masters", "beker de Hollogne" waaraan ook enkele leden deelnemen.

Jeugd competitie

Momenteel wordt er door de jeugd enkel in Sporta competitie gespeeld.

Alle competitiewedstrijden worden betwist op zaterdag.

Een competitiewedstrijd wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 3 spelers met een dubbelspel, maar dan maar met 6 ploegen in een reeks. Na de heenronde zal de ploeg een play off spelen (=terugronde in een nieuwe reeks van 6 ploegen) waarbij rekening wordt gehouden met de sterkte van de jeugdspelers zodat de competitie aangenaam is voor de jeugdspelers. We hebben momenteel 1 competitieploeg actief bij de jeugd.

Daarnaast worden er voor de jeugd ook sportkampen en tornooien georganiseerd waar elk jaar jeugdspelers van onze club aan deelnemen.